Storycorner!

På Festivalens egen STORYCORNER möter du Berättarnätet Öst och projektet Unique Storytelling!
Här hör du  historier av alla de slag och möter både erfarna scenberättare och unga modiga med berättelser som inte alltid hörs.  Varje program är ca 30 minuter. Slå dig ner och lyssna en stund! Fri entré!

PLATS: ABF-husets entré, foajéscenen.
TID: Fredag kl 12, 13, 14, 15 och 16. Lördag kl 14 och 16.
SCENVÄRDAR: Johan Theodorsson, Jörgen Bodner (fredag)  och Sibon Kabir (lördag)

MEDARRANGÖRER: Berättarnätet Öst (fredag) och Unique Storytelling (lördag)

PÅ SCEN FREDAG:   Johan Theodorsson och Marina Granlund (kl 12), Björn Söderbäck och Catarina Abelli (kl13), Jörgen Bodner och Harleen Kalkat (kl 14), Alf Engström och Marianne Engström (kl 15), Teaterelever från St Eriks scengymnasium (kl 16)
PÅ SCEN LÖRDAG: Unga berättare från Unique Storytelling (kl 14), Unga Berättare från Unique Storytelling (kl 16)

BERÄTTARNÄTET ÖST (BNÖ) är en ideell förening för alla i Stockholm med omnejd, som är intresserade av muntligt berättande! Arrangerar berättarkvällar, kurser mm. Läs mer: berattarnat-ost.se

UNIQUE STORYTELLING är ett berättarprojekt med start 2016 som vill lyfta fram berättelser från unga med olika bakgrund, berättelser som sällan blir hörda på scen. Projektet leds av Danait Habtezion, Sibon Kabir och Faraz Hassas och har genomförts med stöd från Fryshuset/Fryshusandan. Alla deltagare är under 25 år och under hösten har de anordnat fyra berättarworkshops på Järvabiblioteken; TenstaRinkeby, Husby och Kista. Hör några av berättelserna HÄR, på Fabula Festivals  Storycorner!

uniquestory2uniquestory6uniquestory5

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara